Download lagu Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella ft Yeni Inka MP3 Gratis [3.7 MB]

Download lagu Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella ft Yeni Inka.mp3 dapat kamu unduh secara gratis disini, Details lagu Fendik Adella ft Yeni Inka Angge Angge Orong Orong bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Fendik Adella ft Yeni Inka Angge Angge Orong Orong Mp3 berada dibawah

Download lagu Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka MP3
Download Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka MP3


Informasi Download lagu Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella ft Yeni Inka Mp3

  • Judul: Fendik Adella ft Yeni Inka 
  • Artis: Angge Angge Orong Orong
  • Album: single Angge Angge Orong Orong 2021
  • Tahun rilis: 2021
  • Bitrate: 128000
  • Ukuran: (5.4 MB)
  • Tipe file: Audio MP3 (.mp3)



Lirik lagu "Fendik Adella ft Yeni Inka "  by Angge Angge Orong Orong

netes banyune moto
aku nangis ketiban ondo
rondo tak kiro perawan
mbarang wes kawin anake sak kandang

pancen aku wis rondo
aku rondo anakku limo
nanging aku sih biso
diwolak walik koyo nggoreng telo

sapi manak larang regane
anak limo bedo bapak e

angge-angge orong-orong
ora melok nggawe melok momong
rondo randane ompong
ndue anak segede kingkong
angge-angge orong-orong
ora melok nggawe melok momong
anak limo akeh mangane
penting mbokne enak rasane

eling jaman semono
wayah kawin nanggap bal-balan
tamune rame tenan
nganti sing ndelok akeh sing pingsan

amplop e akeh tenan
oleh duit karung-karungan
wong sing podo kondangan
nganti akeh sik podo kelangan

perawan rondo podo wae
nadyan ompong enak rasane

angge-angge orong-orong
ora melok nggawe melok momong
rondo randane ompong
ndue anak segede kingkong
angge-angge orong-orong
ora melok nggawe melok momong
pitik karo anak e
kabeh mau dadi resikone

eling jaman semono
wayah kawin nanggap bal-balan
tamune rame tenan
nganti sing ndelok akeh sing pingsan

amplop e akeh tenan
oleh duit karung-karungan
wong sing podo kondangan
nganti akeh sik podo kelangan


perawan rondo podo wae
nadyan ompong enak rasane

angge-angge orong-orong
ora melok nggawe melok momong
rondo randane ompong
ndue anak segede kingkong
angge-angge orong-orong
ora melok nggawe melok momong
pitik karo anak e
kabeh mau dadi resikone

Link Download lagu Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka

[ DOWNLOAD FILE ]



Unduh download lagu Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka mp3 ini hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Angge Angge Orong Orong belilah kaset asli yang resmi atau youtube official dari album single comeback Angge Angge Orong Orong viral 2021, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes , untuk mendukung Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella ft Yeni Inka  di chart lagu dunia.

LihatTutupKomentar