√ Download Lagu Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka Mp3 Gratis [4.5 MB]

[ 📥 DOWNLOAD DISINI ]

Download Lagu Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka, free Mp3 Download Angge Angge Orong Orong album Fendik Adella ft Yeni Inka - Single. Dapatkan lagu dan video Fendik Adella ft Yeni Inka Angge Angge Orong Orong secara gratis, mudah, dan cepat hanya di Stafaband Planetlagu! Simpan Situs ini Ilkpop Matikiri!!

Download Lagu Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka Mp3
Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka Mp3 Download


Info Download Lagu Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka

  • Judul : Fendik Adella ft Yeni Inka
  • Penyanyi : Angge Angge Orong Orong 
  • Size: 4.5 MB   
  • Channel : Angge Angge Orong Orong   
  • Album : Fendik Adella ft Yeni Inka Single
  • Language : Indonesia
  • Judul Video : Angge Angge Orong Orong -  Fendik Adella ft Yeni Inka [ Official Music Video ]
  • Description : Lagu Angge Angge Orong Orong -  Fendik Adella ft Yeni Inka Mp3 download
  • Tanggal Rilis : 2021-06
  • Type of file : Audio MP3 (.mp3)
  • Audio Summary : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 320 kb/s


Baca Juga : Download Lagu Olivia Rodrigo SOUR Prom


Lirik lagu Angge Angge Orong Orong - Fendik Adella ft Yeni Inka

Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondo
Rondo tak kiro perawan
Mbarang wes kawin anake sak kandang

Pancen aku wis rondo
Aku rondo anakku limo
Nanging aku sih biso
Diwolak walik koyo nggoreng telo

Sapi manak larang regane
Anak limo bedo bapak e

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Anak limo akeh mangane
Penting mbokne enak rasane

Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
Nganti akeh sik podo kelangan

Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
Nganti akeh sik podo kelangan


Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone


Link Download Lagu Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka Mp3

[ DOWNLOAD FILE ]


Download lagu Fendik Adella ft Yeni Inka Angge Angge Orong Orong uyeshare, gudang lagu, planetlagu, stafaband, 4shared, metrolagu, matikiri, ilkpop, lagu76, lagusejuk, lebahmusik, harianlagu, stafaband, waptrick. Angge Angge Orong Orong, Fendik Adella ft Yeni Inka, mudah tanpa iklan mengganggu, Angge Angge Orong Orong Fendik Adella ft Yeni Inka, Viral di tiktok atau tik tok dan spotify, Angge Angge Orong Orong terbaru.

LihatTutupKomentar