Download Lagu Happy Asmara Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) Mp3 Gratis [4.5 MB]

Download Lagu Happy Asmara Siji Wektu (Paringono Siji Wektu), free Mp3 Download Happy Asmara album Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) - Single. Dapatkan lagu dan video Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) Happy Asmara secara gratis, mudah, dan cepat hanya di Stafaband Planetlagu! Simpan Situs ini Ilkpop Matikiri!!

Download Lagu Happy Asmara Siji Wektu Mp3
Happy Asmara Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) Mp3 Download


Info Download Lagu Happy Asmara Siji Wektu (Paringono Siji Wektu)

  • Judul : Siji Wektu (Paringono Siji Wektu)
  • Penyanyi : Happy Asmara 
  • Size: 4.5 MB   
  • Channel : Happy Asmara   
  • Album : Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) Single
  • Language : Indonesia
  • Judul Video : Happy Asmara -  Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) [ Official Music Video ]
  • Description : Lagu Happy Asmara -  Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) Mp3 download
  • Tanggal Rilis : 2021-06
  • Type of file : Audio MP3 (.mp3)
  • Audio Summary : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 320 kb/s

Lirik lagu Happy Asmara - Siji Wektu (Paringono Siji Wektu)

Kanggo Kowe Seng Tak Sayang
Sing Saiki Wes Ra Neng Rangkulan
Masio Wes Ra Dadi Siji
Tapi Kowe Seng Tetep Neng Ati

Saben Dino Aku Meneng-meneng
Neng Njero Ati Aku Mendem Kangen
Njero Ati Ngeroso
Kowe Uwong Seng Paling Tak Sayang

Paringono Siji Wektu
Nggo Ketemu Ro Sliramu
Aku Pengen Ngomong Yen Aku Tresno Awakmu
Aku Kangen ,kangen Sliramu

Saben Dino Aku Meneng-meneng
Neng Njero Ati Aku Mendem Kangen
Njero Ati Ngeroso
Kowe Uwong Seng Paling Tak Sayang

Paringono Siji Wektu
Nggo Ketemu Ro Sliramu
Aku Pengen Ngomong Yen Aku Tresno Awakmu
Aku Kangen, Kangen Sliramu

Paringono Siji Wektu
Nggo Ketemu Ro Sliramu
Aku Pengen Ngomong Yen Aku Tresno Awakmu
Aku Kangen, Kangen Sliramu
Aku Kangen, Kangen Sliramu


Link Download Lagu Happy Asmara Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) Mp3

Server 1 : [ DOWNLOAD ]

Server 2 : [ DOWNLOAD ]


Download lagu Happy Asmara Siji Wektu uyeshare, gudang lagu, planetlagu, stafaband, 4shared, metrolagu, matikiri, ilkpop, lagu76, lagusejuk, lebahmusik, harianlagu, stafaband, waptrick. Happy Asmara, Siji Wektu (Paringono Siji Wektu), mudah tanpa iklan mengganggu, Happy Asmara Siji Wektu (Paringono Siji Wektu), Viral di tiktok atau tik tok dan spotify, Happy Asmara terbaru.

LihatTutupKomentar