Download lagu Happy Asmara - Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) MP3 Gratis [3.7 MB]

Download lagu Happy Asmara Siji Wektu (Paringono Siji Wektu).mp3 dapat kamu unduh secara gratis disini, Details lagu Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) Happy Asmara bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) Happy Asmara Mp3 berada dibawah

Download lagu Happy Asmara Siji Wektu Paringono Siji Wektu MP3
Download Happy Asmara Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) MP3


Informasi Download lagu Happy Asmara - Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) Mp3

  • Judul: Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) 
  • Artis: Happy Asmara
  • Album: single Happy Asmara 2021
  • Tahun rilis: 2021
  • Bitrate: 128000
  • Ukuran: (5.4 MB)
  • Tipe file: Audio MP3 (.mp3)


Baca Juga : Download lagu Lukas Graham Happy For You feat Hanin Dhiya

Lirik lagu "Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) "  by Happy Asmara

Kanggo kowe seng tak sayang
Sing saiki wes ra neng rangkulan
Masio wes ra dadi siji
Tapi kowe seng tetep neng ati

Saben dino aku meneng-meneng
Neng njero ati aku mendem kangen
Njero ati ngeroso
Kowe uwong seng paling tak sayang

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen ,kangen sliramu

Saben dino aku meneng-meneng
Neng njero ati aku mendem kangen
Njero ati ngeroso
Kowe uwong seng paling tak sayang

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen, kangen sliramu

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen, kangen sliramu
Aku kangen, kangen sliramu


Link Download lagu Happy Asmara Siji Wektu (Paringono Siji Wektu)

[ DOWNLOAD VIA SERVER 1 ]

[ DOWNLOAD VIA SERVER 2 ]


Unduh download lagu Happy Asmara Siji Wektu (Paringono Siji Wektu) mp3 ini hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Happy Asmara belilah kaset asli yang resmi atau youtube official dari album single comeback Happy Asmara viral 2021, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes , untuk mendukung Happy Asmara - Siji Wektu (Paringono Siji Wektu)  di chart lagu dunia.

LihatTutupKomentar